Om hundrede år

For alle
Bestil billet(ter)
Litteraturcaféer /forfatteraftener

Om hundrede år - en Sønderjysk familiekrønike. Foredrag med Anna Elisabeth Jessen. Lysfest-arrangement

04.05.19
I forbindelse med Lysfesten lørdag den 4. maj 2019 afholder Bispen lysfest-arrangement på Månen. Den sønderjyske forfatter Anna Elisabeth Jessen, der fornylig udgav bogen "Om hundrede år - en sønderjysk familiekrønike" kommer og fortæller om bogen og dens tilblivelse.

Foredraget handler om romanen og dens baggrund. Romanen er udformet som 100 nedslag i Sønderjyllands historie - et år pr. kapitel. Den begynder i 1914 og slutter 100 år senere i 2014, så udgangspunktet er første verdenskrig. Omdrejningspunktet er det tyske og det danske - stærkt inspireret af hændelser og karakterer fra forfatterens sønderjyske slægtsgård.

Efter foredraget er der mulighed for at gå med i fakkeloptoget fra Kulturhus Bispen til Haderslev Kaserne.