Mike Stern

Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
225 kr.
Lokalitet
Kulturhuset Bispen, Månen
Bispebroen 3
6100 Haderslev
Arrangører
Target
For voksne
Månen

Mike Stern Quintet feat. Chris Minh Doky

23.02.23
Et verdensnavn indenfor jazz og en ridder af Dannebrog mødes på Månen i marts 2023. Guitarlegenden Mike Stern fra New York - der især er kendt som guitarist hos Miles Davis, Brecker Bros og Blood, Sweat and Tears - spiller koncert hos os med sit band, der blandt andet tæller den danske bassist Chris Minh Doky. 

Stern regnes af mange for en af verdens førende jazzguitarister. Magasinet Guitar Player har kåret ham som årets guitarist og Down Beat har ham med på deres liste over verdens 75 vigtigste guitarister. 

 

Efter at have været sideman hos nogle af jazzens fineste navne - Miles Davis, Jaco Pastorius, Brecker Bros m fl - dannede han sit eget orkester "Mike Stern Band" som efterhånden har udgivet mere end 20 album. 

 

Den danske bassist Chris minh Doky flyttede efter gymnasiet til New York for at spille jazz og til hans egen store overraskelse ringede Mike Stern en dag og inviterede ham med til at spille en koncert sammen. Siden har Doky været med i Sterns band og har turneret med ham i det meste af verden. 

 

Når Stern gæster Danmark og Månen i foråret ´23 sammen med Chris Minh Doky er det lidt af en sjældenhed. Vi glæder os til at byde dem velkommen på Månen. 

 

Mike Stern: Guitar

Chris Minh Doky: Bass

Leni Stern: Guitar og vokal

Bob Franceschini: Saxofon

Jonas Johansen: Trommer

 

Siddepladser. Unummererede. 

 

Bemærk at billetter ikke kan byttes eller refunderes.

 

Koncerten laves i samarbejde med Sønderborghus.