Sinne Eeg

Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
170 kr./85 kr. for unge under 25 år
Lokalitet
Kulturhuset Bispen, Månen
Bispebroen 3
6100 Haderslev
Arrangører
Target
For voksne
Månen

Sinne Eeg Duo

17.03.23
Sinne Eeg er en Danmarks mest populære jazzsangerinder. Hun synger jævnligt med DRs Bigband og optræder som solist i ind- og udland. Hun har modtaget fire Danish Music Awards, Dronning Ingrids Hæderslegat og Ben Webster prisen. I foråret besøger hun Månen sammen med sin mangeårige samarbejdspartner, bassisten Thomas Fonnesbæk. 

9 albums, har Sinne Eeg udgivet i eget navn. De fire af dem er belønnet med en Danish Music Award for Årets Bedste Jazz Vocal Udgivelse. Anmelderne har gennem tiden rost hendes indspilninger til skyerne - men Sinne Eeg har faktisk ry for at være endnu bedre live. Hun har en sjælden indlevelsesevne og er ikke bange for at tage chancer på scenen.

 

Hun er en mesterlig fortolker af den amerikanske sangskat, men synger også mange af sine egne kompositioner, hvor et tydeligt islæt af skandinavisk melankoli kommer til udtryk.

 

Denne aften akkompagneres Sinne Eeg af bassisten Thomas Fonnesbæk. Begge tilhører toppen af danske jazzmusikere. Den smukke klang af Sinnes stemme matcher perfekt Fonnesbæks varme baslyd. De to musikere lytter opmærksomt og inspirerer hinanden til at tage chancer. Og spontanitet, kommunikation og fortolkning er jo trods alt essensen af jazz. De to er lydhøre overfor hinandens mindste detaljer, og resultatet er ganske enkelt fortryllende.

 

Duoen udgav deres album “Eeg-Fonnesbæk” i 2015 og modtog en Danish Music Award for bedste Vocal Jazz Udgivelse.

 

Siddepladser: Unummererede

 

Bemærk at billetter ikke kan byttes eller refunderes.

 

Koncerten præsenteres i samarbejde med Sønderborghus. 

 

Døre åbner kl. 19

 

Info om billetsalg til koncerten følger.