KATINKA

Entrè: 85 kr. / dørsalg: 100 kr.
Kulturhuset Bispen, Månen
Bispebroen 3
6100 Haderslev

FLYTTES - Katinka - Solokoncert og talk

15.03.21
Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst har etableret KATINKA som et elsket band blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere.

Denne aften kan du møde den egenrådige forsangerinde Katinka Bjerregård, som uden hensyn til at lave hits eller se hot ud, har kastet sig ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde, hvor alle de små forbitrede følelser flyder fortvivlede rundt.

Tekstuniverset er en vigtig del af Katinkas udtryk - alle teksterne er på dansk og er bilag og udklip fra Katinkas egen dagbog. De kan beskrives som røntgenfotografier af personlige tanker og følelser - men trækker samtidig tråde tilbage til store danske digtere som Frank Jæger, Morten Nielsen og Tom Kristensen.

Glæd dig til en personlig og stemningsfuld solokoncert.