Månen, Kulturhuset Bispen
Køb billet(ter)

Hvordan kan man bygge bro mellem befolkningsgrupper ved Özlem Cekic

07.02.18
Foredrag ved Özlem Cekic. I samarbejde med Bispens Brugerråd inviterer vi til "integrationsaften" med Özlem Cekic. Her vil hun komme med et oplæg til debat og et bud på, hvad man kan gøre for at række hånden ud til de mennesker, man måske tror, man intet har til fælles med.

Ôzlem Cekic har i dag lagt politik på hylden, men brænder stadig for at skabe en vellykket integration. Hun inviterer derfor sig selv hjem til dialogkaffe hos en lang række danskere - både folk hun er enig med og meget uenig med, i et forsøg på at bygge bro mellem befolkningsgrupper.

Formand for Bispens Brugerråd, Jens Rottbøll, siger: "Bispens Brugerråd har længe haft et ønske om at yde et bidrag til at skabe indblik i og forståelse af nogle af de meget aktuelle spørgsmål, der handler om integration og indvandring og de hertil forbundne problemstillinger. Hvad er det, der er så svært?

Under arrangementet byder vi på kaffe og kage.

Billetsalg på www.haderslevbibliotekerne.dk fra den mandag den 8.januar.