Haderslev Bibliotekerne
Billetsalg lukket

Kom med til krimimessen

17.03.18
Krimimessen - lig med mere - i det gamle statsfængsel i Horsens. Vi kører igen i år med bus til Horsens for at besøge Krimimessen, hvor man kan møde danske og udenlandske krimiforfattere, høre interviews, købe bøger og få dem signeret og få en snak med forfatterne.

Statsfængslet danner med sin mørke og dystre historie en perfekt ramme om Krimimessen, og det er foruden alle de mange spændende forfatterinterviews også muligt selv at gå rundt og udforske fængslet og fængselsmuseet, samt komme med på guidede rundvisninger.

Læs mere på www.krimimessen.dk - hvor der jævnligt offentliggøres nye forfatternavne.

Afgang kl. 8.30 foran Haderslev Bibliotek, Bispebroen 3. Vi kommer retur ca. kl. 17.00. Billetprisen dækker busturen, indgangsbillet samt kaffe og rundstykker.

Arrangør: Haderslev Bibliotekerne & Personaleforeningen for ansatte ved Haderslev Kommune.