75 kr.
6100 Haderslev

Ord fra Nord: Håkan Nesser

18.09.19
Kom og lyt med når tidligere Bibliotekschef Per Månson samtaler med krimiforfatter Håkan Nesser om Nessers mange og meget forskellige krimihistorier, hvor fortiden altid har afgørende betydning for nutiden.

I Nessers seneste bog De venstrehåndedes forening mødes for første gang de skarpsindige hovedpersoner fra forfatterskabets to populære serier, de ti bind om Van Veeteren og de fem bøger med Gunnar Barbarotti. Hvorfor de lige skulle mødes, og om der kommer flere møder, kan vi måske blive klogere på?

OrdFraNord- Litteraturfest i Grænselandet afholdes i et samarbejde mellem Dansk Centralbibliotek i Flensborg, Aabenraa Bibliotekerne, Haderslev Bibliotekerne, Sønderborg Biblioteket og Stadtbibliothek Flensburg. Litteraturfesten er støttet af Rislum Fonden.

Læs meget  mere om  OrdFraNord  her.