Rikke Thomsen

Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
150 kr.
Lokalitet
Kulturhuset Bispen, Månen
Bispebroen 3
6100 Haderslev
Arrangører
Target
For voksne
Voksne

Rikke Thomsen - solo

04.03.22
“Åltins koldt i København” var gennembruddet for den sønderjyske sangskriver Rikke Thomsen, der nu drager ud på sin hidtil største og længste solotour: Opland Tour ’22. Det er lykkedes os at få hende til Haderslev også.

Med sit nye fuldlængde album “Opland” under armen, besøger hun fra slut-februar og en måned frem, hele 33 spillesteder i Danmark. Alene på scenen inviterer Rikke Thomsen publikum helt tæt på og med ind i sit hjemstavsunivers. 

På klingende sønderjysk tages lytteren i hånden og dørene åbnes til det sted, Rikke er opvokset: velkommen til Blans i Sønderjylland og til en både humoristisk – og dybt alvorlig fortælling om en opvækst med store drømme, svigt, venskab, udlængsel, afsavn og musik.

Efter udgivelsen af “Omve’n Hjemve” modtog 28-årige Rikke Thomsen Modersmål Prisen 2019 for sin indsats for den sønderjyske dialekt – tilmed som den yngste modtager nogensinde. I 2021 blev Rikke nomineret til Årets Nye Danske Navn ved GAFFA Prisen og med single-udgivelserne fra “Opland” har hun opnået flot airplay på både DRP4 og DRP5. Rikkes store koncertaktivitet har resulteret i flotte turneer med udsolgte koncerter over hele landet.  

Koncerten præsenteres i samarbejde med Sønderborghus.