Verdensbiblioteket

Adgang
Adgang hjemmefra
Film, musik og bøger på mere end 10 sprog. Verdensbiblioteket.dk tilbyder gratis streaming af film og musik. E-bøger og lydbøger.

Indholdet på Verdensbiblioteket er kultur fra bl.a. Østeuropa, mellemøsten, Indien - og mange andre steder.
Fri og ubegrænset adgang.

Der er fri og gratis streaming af alt på Verdensbiblioteket - der er ingen begrænsninger for, hvor meget du må afspille på sitet. Alle, som bor i Danmark, har fri og åben adgang til Verdensbiblioteket.
Video: Sådan bruger du Verdensbiblioteket

Hvordan får jeg adgang
For at få adgang, skal du logge ind ved hjælp af Nem-ID eller bibliotekslogin. Bibliotekslogin er dit CPR-nummer og den kode, som du bruger, når du låner bøger på det bibliotek som ligger i din bopælskommune.

Hvem driver Verdensbiblioteket?
Verdensbiblioteket drives af Det Kgl. Biblioteks Bibliotekscenter for Integration. Det Kgl. Biblioteker understøtter folkebibliotekernes betjening af sproglige minoriteter, og i den forbindelse driver vi Verdensbiblioteket. Med andre ord, er Verdensbibliotekets formål at stille bøger, musik og film til rådighed for sproglige minoriteter.

Har du spørgsmål eller kommentarer til Verdensbibliotekets redaktion, kan du kontakte os på redaktionen@verdensbiblioteket.dk