Følg emner,søgninger og forfattere

Få besked når der er kommet nyt materiale indenfor dine interesseområder, eller når din yndlingsforfatter har udgivet en ny bog


Emner
Få besked, når der er nyt indenfor et emne, du er særligt interesseret i. Du kan gemme dine søgninger og få besked, når der kommer nye titler som matcher din søgning. Dette kunne f.eks. være en passion indenfor bøger om kager eller en interesse for fotografering eller havearkitektur. 

Søgninger
Du kan gemme dine søgninger, når du er logget ind som låner, ved at klikke på ”Mere”-knappen under søgefeltet og herefter vælge ”Tilføj til søgninger jeg følger”. Du vil herefter få en besked på din konto.

Søgninger

 

Forfattere og kunstnere
Du kan på samme måde let følge din favoritforfatter og din favoritkunstner og ligeledes få direkte besked under ”Min Konto”, når der er indkøbt nye titler af biblioteket. 

Forfattere

 

 

Notifikationer / beskeder
Som noget nyt er der i toppen på din konto tre ikoner.

 

Klokken viser det antal notifikationer du har fået siden, du sidst loggede dig på  www.haderslevbibliotekerne.dk. Det gælder både søgninger, forfattere og lister du følger. De nye titler er markeret på listerne med en stjerne, så du ikke er tvivl om hvilke titler, det drejer sig om.

Bogen viser det antal reserverede materialer, du har klar til afhentning.

Udråbstegnet viser, hvis du har et ubetalt gebyr.

Oversigten over alle de lister, du har oprettet, forfattere og søgninger du følger, finder du nederst på ”Min konto” under ”Mit bibliotek”.

God fornøjelse med alle de nye muligheder. Vi håber du vil få stor glæde af de nye muligheder. Husk at jo mere du anmelder, opretter og følger lister, jo bedre vil de personlige anbefalinger til dig blive. 

Har du spørgsmål til ovenstående, så spørg på biblioteket eller send en besked via kontaktformularen.