Lydavis

Lydavisen Gram-Haderslev-Vojens

Lydavisen er gratis og udkommer hver torsdag. Den kommer hjem til dig med posten om fredagen. Den skal ikke sendes retur til os, da den er lavet på éngangs-cd'er.

Med lydavisen får du et udvalg af lokale nyheder fra Haderslev, Vojens eller Gram. Derudover får du nyt om navne, gudstjenester, oplysninger om arrangementer, vigtige meddelelser fra Dansk Blindesamfunds lokalkreds eller andre blindeklubber.

Artiklerne tages fra Jydske Vestkysten og de lokale ugeaviser.
 


DEN RETTE AFSPILLER

Vil du høre lydavisen, er det bedst at bruge en DAISY-afspiller, som er specielt udviklet til blinde og synshandicappedes behov.
Haderslev Kommune arbejder sammen med Center for Hjælpemidler i Bov. Her kan du henvende dig for at få bevilliget en DAISY-afspiller, på følgende telefon nr. 73 76 60 00 / hjemmeside:

www.chk-sja.dk

Dansk Blindesamfund sørger for, at nye modtagere af en Daisy-afspiller får den nødvendige vejledning og instruktion, og man kan altid henvende sig til konsulenterne for at få hjælp.

Andre afspillere, så som nyere cd-afspillere med mp3, kan også bruges. Men vores erfaring siger, det langtfra er alle. Snak med din lokale radio/tv-forhandler eller ring til os, hvis du har spørgsmål.


LÅN EN AFSPILLER

Hvis du vil teste, om en DAISY afspiller er noget for dig, kan du låne en hos os på prøve i en måned. Se om den er hjemme her

Hent vejledning til brug af DAISY afspiller her (mærke Victor Reader)


ABONNEMENT
Ønsker du at abonnere på lydavisen?
Så kontakt os personligt, telefonisk eller skriftligt.

Send en mail til: lydavisen@haderslev.dk

eller ring og snak med én af redaktørerne på biblioteket:
Brita Nottelmann eller Tina Lehrskov på tlf. 74 34 77 77.

Prøv også Danmarks Blindebibliotek Nota på www.nota.nu