Velkommen på Haderslev Bibliotekerne

En del af Kulturhuset Bispen

Kulturhuset Bispen
Et hus fyldt med viden, oplevelser, inspiration, kreativitet og fordybelse


Velkommen til Haderslev Bibliotekerne
Vi har en bred vifte af tilbud, som vi gerne stiller gratis til rådighed for dig.
Vores personale står parat til at hjælpe dig, hvis der er noget, du ikke finder på vores hylder, eller hvis du har brug for materialer, som vi skal bestille fra andre biblioteker.

Selvbetjening
www.haderslevbibliotekerne.dk har du adgang til søgning i alle bibliotekets materialer samt oplysninger om dine lån, reserveringer og bestillinger fra andre biblioteker.
Du kan også forny dine lån og du har mulighed for at søge, læse og printe artikler. 

Digitale tilbud
Som låner har du adgang til en række databaser fra din egen pc eller du kan benytte bibliotekets. Det gælder både internationale databaser og nationale streaming-tjenester som Filmstriben, Netlydbog og eReolen. For at få adgang skal du være registreret som låner og have en pinkode, samt have bopæl i Haderslev Kommune. Læs mere om digitale tilbud

Selvbetjente Biblioteker : alle ugens dage 7-21
De Selvbetjente Biblioteker er en selvbetjeningsløsning, som betyder, at du kan benytte dit bibliotek både i og udenfor den betjente åbningstid. I den ubetjente åbningstid er der ikke personale til rådighed. Her lukker du dig selv ind, hvorefter du kan benytte dig af alle vores faciliteter.
Inden du kan få adgang til de Selvbetjeneter Biblioteker skal du registreres som bruger ved personligt fremmøde med dit sundhedskort. Læs mere om de Selvbetjenete Biblioteker

Arrangementer
Biblioteket byder på mange oplevelser!
Du kan møde en kendt forfatter, komme med til bogmesser, lære IT, se børneteater eller høre foredrag om spændende emner.
Find vores aktuelle folder på bibiotekerne. Du kan også følge med i vores arrangementer via hjemmesiden, de lokale aviser, på facebook eller ved at abonnere på vores nyhedsbrev.
Tilmelding/billetkøb foregår via vores hjemmeside. Læs mere om arrangementer

Børnebiblioteket
Vi har masser af læsestof, film, spil og musik for børn i alle aldre. Vi har fokus på, hvad børn i forskellige aldre har brug for. Om det er pegebøger for de mindste, billedbøger  til de små, bøger til indskolingen, fantasyromaner til de større børn eller…  
Vi satser på sprogstimulering og leg og hjælper gerne med at finde de rigtige ting til alderstrinnet.
Derudover er der mange aktiviteter for børn på vores 3 biblioteker, som f.eks. quizzer, workshops, oplæsning og teater. Læs mere om børnebiblioteket

Tilbud til ældre
Vi har gode tilbud til ældre. 
Hvis du har svært ved at komme på biblioteket, kan vi tilbyde dig ordningen ”Biblioteket kommer”, hvor vi bringer bøger og andre materialer ud til dig én gang om måneden - helt gratis.
Blinde eller svagtsseende kan abbonere på Haderslev Lydavis med lokale nyheder

Nyhedsbrev
Hold dig ajour med, hvad der sker på biblioteket!
Abonnér på vores nyhedsbrev, der udkommer ca. 10 gange om året. Du kan nemt og hurtigt blive abonnent via et link på bibliotekets hjemmeside eller ved henvendelse til personalet. Du får sendt nyhedsbrevet direkte til din mailbox!

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Følg os på Haderslevbibliotekerne.dk

Følg os på Bispen.dk