Mirja

AFLYST Familieworkshop - Alfer, Nomer og Villads fra Valby indtager bibliotekerne i Haderslev, Vojens og Gram.

08.09.21
Haderslev Bibliotekerne indbyder til familielæsecaféer, hvor ungerne kan møde skaberne af deres yndlingsbøger, hygge med kreative aktiviteter og spise boller tre lørdage i efteråret.

Hvordan ser der ud i alfernes verden? Forfatter til bøgerne om MIRJA, Gunvor Ganer Krejberg gæster den første café lørdag 18.september kl.10 i Haderslev, hvor hun læser højt fra bogserien, og fortæller om det populære alfeunivers, mens der kan bygges alfehuse, små legepladser eller måske et lille alfeværksted af diverse naturmaterialer.

Hermed er der lagt op til herligt alternativt lørdagsslik til ungerne i selskab med de populære væsner fra litteraturens verden.

I oktober er det Jan Kjær og de små seje Nomeres tur til at besøge biblioteket i Vojens og til november indtager Anne Sofie Hammer og den helt almindelige søde dreng, som elsker pasta med kødsovs og tegnefilm Villads Gram Bibliotek.

Billetter kan købes via haderslevbibliotekerne.dk