Digital Femkamp. Haderslev Bibliotekerne søger fem gamere!

27.09.21
Vil du være en del af dit biblioteks gaminghold?
Vi søger fem gamere i alderen 10-14 år, der har mod på at spille mod andre unge gamere rundt om i landet. Så prik en gamer på skulderen og få dem tilmeldt efterårets store Digitale Femkamp, som starter mandag den 8. november!

Hvad kræver det af mig for at deltage?
Du skal enten tilmelde dig selv eller et helt hold. Et hold består af fem personer. I løbet af turneringen skal I som hold spille fem forskellige spil. Der vil være et nyt spil til hver turneringsdag.

Holdet skal spille følgende datoer (hver dag fra kl. 16-18):
7. december

Alle spillere skal spille mindst én kamp, så det gælder om at være god til en masse forskellige spil.
Har du mod på at kaste dig ud i fem forskellige gamingdiscipliner, så tilmeld dig eller et helt hold til Digital Femkamp ved at kontakte Selina Christensen på semc@haderslev.dk

Lad kampene begynde!