Din digitale rejseplan - digitale læsetilbud til børn

04.09.19
Hjælp dit barn godt i gang med at læse digitalt. Alle veje til læsning kan føre til gode læseoplevelser! Og lige nu findes der fx mere end 18.000 børnetitler på eReolen, som bare venter på at blive læst. Læsdigitalt.dk er resultatet af projektet Digitalt Myteri 2019, der er igangsat af Danmarks Biblioteksforening, udført af Tænketanken Fremtidens Biblioteker og støttet af udviklingspuljen under Slots- og Kulturstyrelsen. Hent en smart flyer i pap på biblioteket.

På siden Læsdigitalt.dk kan du finde en række digitale veje til gode læseoplevelser for børn. "Læsdigitalt.dk har samlet tre gode grunde, du kan have i baghovedet, når dit barn skal i gang med at læse digitalt, og som samtidig kan være med til at udvide dit blik på, hvad læsning på skærme rummer af nye muligheder. Du kan gå på opdagelse i Din Digitale Rejseplan, hvor man har samlet et udvalg af gode læsetilbud. Du får adgang til en kvalitativ forundersøgelse, som handler om børns digitale læsevaner.