Fernisering på Haderslev Bibliotek

Af jome
08.10.18
Torsdag den 11/10 kl. 10-11 afholdes der fernisering i børnebiblioteket på Haderslev Bibliotek.

Børnehaveklasserne fra Fællesskolen Favrdal-Fjelstrup har igennem de sidste par uger arbejdet med skolens 3 værdier "Fællesskab, fordybelse og glæde", og omsat disse et konkret produkt. Dette færdige produkt samt processen vil fra torsdag den 11/10 være udstillet i nogle af vinduerne i børnebiblioteket i Haderslev.

Børnene fra 0.a, 0. b, 0.c og 0.f Fællesskolen Favrdal-Fjelstrup og deres lærer har indbudt børnenes familier til ferniseringen, og der vil derfor være liv og glade dage her på biblioteket. Vi her på biblioteket glæder os MEGET til at se resultatet af deres anstrengelser og håber, at vores brugere vil tage godt imod udstillingen og bære over med de mange mennesker og den megen glade snakken under ferniseringen.