Star wars

Grib dit lyssværd og kom ind i kampen!

04.05.21
… Eller kom ned på Haderslev bibliotek, hvor vi i dag fejrer international Star Wars dag.

Gribende action, storslåede kampe og den endelige triumf over det onde gør George Lucas film om Jedi riddere og Kraften til det største sci-fi-eventyr nogensinde – fremragende underholdning for hele familien.

Det er ikke uden grund, at Star Wars har tusinder af dedikerede fans over hele verden, og at filmene har betaget generationer. De episke historier er tidløse og selvom handlingen finder sted i en fjern galakse, kan alle forholde sig til handlingen – om du er 7 eller 70 år.

Vi har fundet de bedste materialer i Galaksen frem, som I kan låne med hjem og Haderslevs lokale nørdhule har udstillet super sejt Star Wars legetøj og figurer, der sætter den helt rette stemning i biblioteket.

May the 4th. be with you!

Bliv klogere på Star Wars universet