Skattejagt for børn

18.05.20
Savner du børnebiblioteket og børnelitteraturen?

Biblioteket åbner den 18. maj, men det vil ikke være muligt at opholde sig på biblioteket. Du kan kun finde bøger, låne og aflevere.

Med andre ord: at lege, tegne og hyggestunder med højtlæsning på biblioteket er desværre ikke en mulighed endnu. Som plaster på såret har børnebiblioteket i Haderslev lavet en udendørs skattejagt.

Skattejagten starter foran Kulturhuset Bispen og fortsætter rundt om den smukke Indre Dam.

Alt du skal gøre er at downloade app'en Woop til en smartphone eller tablet, angive dit navn, slå lokaltjenester til og vælge den jagt, der hedder "Børnebibquiz". Quizzen indeholder spørgsmål om noget af den bedste børnelitteratur. Sallys far, Pippi, Cykelmyggen Egon, Gummi Tarzan, Vitello og mange flere.

Der er selvfølgelig bogpræmier på højkant, og vi trækker lod blandt de deltagere, der har udfyldt nedenstående formular med det navn, de har angivet i Woop og deres kontaktoplysninger.

Hvis I bliver inspireret til at læse eller genlæse nogle af bøgerne fra quizzen, kan I låne dem på biblioteket eller på eReolenGo!

Fornavn og efternavn
Det navn, du har skrevet i Woop app'en
Din email adresse, som vi kan kontakte dig på
Mobilnummer