Skattejagt for børn i sommerferien

09.07.20
Brug lidt af din sommerferie på en sjov skattejagt! Du skal indsende formularen senest den 15. august

Skattejagten starter foran Kulturhuset Bispen og fortsætter rundt om den smukke Indre Dam.

Alt du skal gøre er at downloade app'en Woop til en smartphone eller tablet, angive dit navn, slå lokaltjenester til og vælge den jagt, der hedder "Børnebibquiz". Quizzen indeholder spørgsmål om noget af den bedste børnelitteratur. Sallys far, Pippi, Cykelmyggen Egon, Gummi Tarzan, Vitello og mange flere.

Der er selvfølgelig bogpræmier på højkant, og vi trækker lod blandt de deltagere, der har udfyldt nedenstående formular med det navn, de har angivet i Woop og deres kontaktoplysninger.

Hvis I bliver inspireret til at læse eller genlæse nogle af bøgerne fra quizzen, kan I låne dem på biblioteket eller på eReolenGo!

Fornavn og efternavn
Det navn, du har skrevet i Woop app'en
Din email adresse, som vi kan kontakte dig på
Mobilnummer