Sommerbogen 2022

11.06.22
Kom og meld dig til sommerbogen, hvis du er mellem 6 og 15 år. Læs tre bøger, og få en gratis bog! 10.06.22 - 20.08.22

Sådan gør du:

Besøg biblioteket i Haderslev, Vojens eller Gram i den betjente åbningstid.

Så får du et udfordringsark. Du kan printe det her fra hjemmesiden.

Lån og læs 3 bøger.

Udfyld 3 anmeldelser - løs 10 udfordringer.

Aflevér det udfyldte udfordringsark på biblioteket senest den 20. august, så får du en bog.

Du er også med i lodtrækningen om 3 hovedpræmier, hvor du kan få lov at tømme en boghandel på 5 minutter!

Sommerbogen hele sommeren

Sommerbogen 2022 starter 10. juni og slutter 20. august.

Inspiration til at læse

Spørg bibliotekaren om hjælp til at finde bøger, der passer til din alder og interesser. Du kan også tjekke vores emneliste nederst på denne side.

Hvad er Sommerbogen?

Sommerbogen er en læsekampagne for alle børn i alderen 6 og 15 år, med fokus på at styrke læselysten. Bag kampagnen står de danske børnebiblioteker. Sommerbogens fornemmeste opgave er at tilbyde børn en masse spændende litteratur i den lange sommerferie - og dermed at skabe masser af læselyst og -glæde.