Sommerferie på børnebiblioteket

29.06.18
Børnebibliotekerne holder åbent hele sommeren og byder på lidt ekstra aktiviteter for børnene

Insekthoteller.

Lav et insekthotel på Bispens træværksted den 2. eller 3. juli kl. 10-11. Køb billetter à 20 kr. her på hjemmesiden.

Krabbefanger-værksted

I skolernes sommerferie kan børnene komme ind og lave deres helt egen krabbefanger på børnebiblioteket i Haderslev i den bemandede åbningstid. Materialer og vejledning til at lave en krabbefanger ligger fremme i børnebiblioteket og det er gratis at lave krabbefangeren. Børnene skal selv lave krabbefangeren, gerne sammen med en forælder eller anden voksen.

Fotokonkurrence

Tag et sommerfoto af krabbefangeren i brug og vind biografbilletter. Send dit foto med navn og telefonnummer til biblioteket@haderslev.dk. Frist for deltagelse i denne konkurrence er lørdag den 11. august 2018.

Quiz i børnebiblioteket

Kom ind på børnebiblioteket i Haderslev, Vojens eller Gram og løs ugens quiz for børn. Hver uge i skolernes sommerferie vil der være en ny quiz, som løses og afleveres inden ugen er slut. I hver uge trækkes en vinder af en biografbillet med tilbehør.

Filer