Tegn en god nyhed for børn. Biblo og UNICEF fejrer Børnekonventionen

02.11.17
Hele november måned kan børn mellem 7 og 14 år deltage i den landsdækkende tegnekonkurrence "Tegn verden", der sætter fokus på børns rettigheder. Vi fejrer børnenes grundlov - også på Haderslev Bibliotekerne. Hvert år i november fejrer Biblo og UNICEF børnenes egen grundlov. Den hedder Børnekonventionen og er lavet for at beskytte børn i hele verden. På biblo.dk og ude på bibliotekerne i hele Danmark fejrer vi det med en tegnekonkurrence.

"Tegn en god nyhed" er en konkurrence, der foregår i biblioteker over hele Danmark og  på biblo.dk.

Det går ud på, at man skal tegne. Forestil dig en rigtig god nyhed for børn. Hvad handler nyheden om? Prøv at tegne den, så godt du kan. Aflever tegningen i gruppen "Tegn Verden"  på biblo.dk. Så er du med i konkurrencen.

Husk at skrive, hvad du hedder, hvor gammel du er og lidt om, hvad der er på din tegning. Du kan hente en skabelon til din tegning her på siden.

Du skal scanne eller tage et foto f.eks. med din mobil af din tegning inden du uploader den på biblo.dk. Du skal logge på biblo.dk med dit uni-login.

Du kan også aflevere tegningen på biblioteket i Haderslev, Vojens eller Gram - så sørger vi for at den kommer med i konkurrencen.

Sådan er du med i tegnekonkurrencen

• Tegn din gode nyhed
  • Tag et billede af din tegning
  • Læg billedet i gruppen "Tegn verden"  på biblo.dk

Så er du med i konkurrencen om præmier fra Unicef og Biblo. Konkurrencen starter 1. november 2017.

Der er præmier til de flotteste og mest kreative tegninger undervejs i konkurrencen. Vi ser både på tegningen og på det, du skriver om tegningen.

Alle børn på 7-14 år kan deltage. Du kan tegne på biblioteket, men du kan også tegne derhjemme, i skolen eller hvor som helst. Bare husk at uploade din tegning på biblo.dk.

De bedste tegninger kommer på forsiden af biblo.dk
I hele november udvælger Biblo billeder og viser dem øverst på biblo.dk. Til sidst udvælger vi 20 billeder, som vi sætter ind i en lille bog. Bogen kan bagefter hentes fra biblo.dk og fra UNICEFs danske hjemmeside: unicef.dk

Hent en tegneskabelon her. Du kan også hente den på biblioteket.