Vinterbogen med læsebingo

23.01.19
Vinterbogen er en læsekampagne for 1. - 6 klasse, som finder sted i perioden 28. januar - 28. februar 2019. Læsekampagnen arrangeres af børnesitet biblo.dk med deltagelse fra biblioteker over hele landet - Haderslev Bibliotekerne er med i kampagnen. På Haderslev Bibliotekerne kan børnene desuden deltage i en læsebingo.

Vinterbogen med læsebingo
28. januar – 28. februar 2019
Biblo.dk og arrangementer på biblioteker i hele landet

I vinterens store læselyst-kampagne Vinterbogen er der fokus på at dele sin begejstring for gode læseoplevelser. Lav en begejstret anmeldelse på skrift eller video, lav en bookface, der viser hvor meget du elsker netop denne bog, skriv en hyldestsang eller tegn måske noget fra din yndlingsbog. Eller find på noget helt andet. Kort sagt: Vis din begejstring og vær heldig at vinde fede præmier til din klasse. Læs mere på biblo.dk.

Haderslev bibliotekerne arrangerer en lokal LÆSEBINGO. Børnene kan hente en læsebingoplade på bibliotekerne i Haderslev, Vojens eller Gram - eller downloade den her fra siden.

Derefter skal de vælge mindst 5 af læseaktiviteterne på bingopladen, gennemføre dem  og afkrydse dem på bingopladen. Blandt de afleverede bingoplader trækkes der lod om 2 biografbilletter med guf.

Filer