Ændrede åbningstider

Begrænsede åbningstider indtil 6. april

25.02.21
Det er desværre ikke vores tur til at holde åbent endnu. Derfor har vi fortsat kun åbnet for afhentning af bestillinger og aflevering i alle 3 afdelinger. Foreløbigt er det indtil 6. april. Se de aktuelle åbningstider her på siden.

Du kan stadig få gode bøger, hvis du reserverer dem først på vores hjemmeside eller i app'en "Biblioteket".

Da det ikke er muligt for alle at hente reserveringer om formiddagen, er åbningstiden om onsdagen kl. 14-17, så flest mulig af brugerne tilgodeses.

Begrænset åbent for afhentning og aflevering:

• Haderslev: mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 10-13 og onsdag kl. 14-17
  • Vojens: mandag, torsdag og fredag kl. 10-13 og onsdag kl. 14-17
  • Gram: mandag og fredag kl. 10-13 og onsdag kl. 14-17

Du kan hente reserverede materialer og aflevere dem, du ikke længere har brug for.

Du behøver ikke aflevere det, du har lånt, før bibliotekerne er åbne igen. Der kommer ikke gebyrer på, selvom afleveringsfristen udløber.

Borgerservice er lukket i Gram og Vojens.

Kontakt tlf.: 74 34 77 77  man - .tors. kl. 9-15, fre. kl. 9 - 13 eller haderslev.dk

Sydtrafik har lukket

Kontakt tlf.: 70 11 33 33 eller rejsekort.dk

Salg af gavekort til Haderslev Butikkerne har lukket.

Sælges hos Føtex, Meny, Super Brugsen, Gaveshoppen Gram, Kvickly Vojens.

Læsekredse, børnehaver, plejehjem mm. må vi ikke betjene under nedlukningen.