Biblioteket er lukket, men du kan stadig benytte Biblioteksvagten.

12.03.20
Biblioteksvagten er de danske bibliotekers landsdækkende spørgetjeneste – din hotline og genvej til viden.

Biblioteksvagten hjælper med svar på alle de spørgsmål, der kan stilles til et bibliotek. Biblioteksvagten vil besvare alle spørgsmål bedst muligt – dog uden adgang til bibliotekernes fysiske samlinger.
Har du spørgsmål der drejer sig om aflevering, reserveringer, gebyrer mv. så skal du tjekke dit eget biblioteks hjemmeside.

Biblioteksvagten består af 254 biblioteksvagter landet over, som sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Biblioteksvagtens åbningstider

Mandag – torsdag kl. 8.00 – 22.00
Fredag kl. 8.00 – 20.00
Lørdag kl. 8.00 – 16.00
Søndag kl. 14.00 – 22.00

Stil dit spørgsmål til biblioteksvagten.dk

BEMÆRK
De danske biblioteker er lukket ned til 14. april, men du kan stadig benytte Biblioteksvagten, dog ikke i påsken. Biblioteksvagten er ubemandet fra skærtorsdag den 9. april til og med 2. påskedag den 13. april.
Så stil dit spørgsmål inden da – og vi vil besvare alle spørgsmål bedst muligt – dog uden adgang til bibliotekernes fysiske samlinger.