Bispen og Haderslev Bibliotekerne er lukket til og med 10. maj

12.03.20
Grundet COVID-19 holder Kulturhuset Bispen, Haderslev Bibliotek samt bibliotekerne i Vojens og Gram lukket fra 12. marts foreløbigt til og med 10. maj. Lukningen gælder også den selvbetjente åbningstid, samt muligheden for at reservere materialer.

Arrangementer og aktiviteter i lukkeperioden.

Alle arrangementer er aflyst fra 12. marts og frem til 10. april. Har du købt billet til et arrangement i denne periode, får du automatisk pengene refunderet. Hvis du har købt billetter kontant, bedes du medbringe din billet ved fremmøde, når vi åbner igen.

Planlagte aktiviteter kan ikke afholdes i Kulturhuset Bispen i lukkeperioden.

Har du spørgsmål i forbindelse med aflysning eller ombookning af lokaler kan du henvende dig via mail til roks@haderslev.dk

Kontakt de pågældende arrangører for yderligere information.

Gebyrer ved for sen aflevering

Der tilskrives ikke gebyrer ved for sen aflevering i lukkeperioden.

Aflevering og udlån

Der kan ikke lånes, afhentes eller afleveres materialer, før bibliotekerne åbner igen.

Der er i perioden ikke mulighed for at reservere materialer på haderslevbibliotekerne.dk

Allerede bestilte materialer bliver på reserveringshylderne til vi genåbner.

Brug biblioteket digitalt

Vores digitale services er heldigvis stadig tilgængelige!

Du kan låne e-bøger og lydbøger på ereolen.dk og se film hjemmefra på filmstriben.dk.

Ligeledes er Biblioteksvagten - bibliotekernes landsdækkende spørgetjeneste åben.

Her kan du få svar på faktuelle spørgsmål, hjælp til søgestrategi og henvisninger til artikler og webressourcer.

Borgerservice

Borgerservice på bibliotekerne i Vojens og Gram er også lukkede.

Du kan orientere dig om Borgerservice i Haderslev via kommunens hjemmeside

Ved hastesag kan du ringe 74 343434

Vi glæder os til at se jer igen!