digital artikelservice

Digital Artikelservice - tidsskriftartikler i din indbakke

14.01.22
Digital artikelservice er nu integreret i bibliotekernes hjemmeside. Du kan som borger i Haderslev Kommune modtage indscannede tidsskriftartikler direkte i din indbakke.

Du søger i bibliotekets database på hjemmesiden og kan derefter bestille og modtage indscannede tidsskriftartikler på mail direkte i din indbakke.

Som biblioteksbruger og borger i Haderslev Kommune kan du via Digital Artikelservice, Det Kgl. Bibliotek, Aarhus, bestille digitale kopier af tidskriftartikler og få dem sendt som PDF direkte til din e-mail. Artiklerne digitaliseres og leveres fra Det Kgl. Biblioteks samlinger af fysiske danske tidsskrifter, som indeholder over 40.000 forskellige titler. Leveringstiden er på få minutter for artikler som allerede er scannede, imens “ny-bestilte” artikler (dvs. artikler som ikke tidligere er bestilt) scannes og sendes i løbet af maksimalt 24 timer på hverdage.