Er du i gang med at skrive (større) opgave?

Af antj
01.12.16
Her på eReolen kan du finde bøger med tips og tricks til at skrue opgaven fornuftigt sammen

Hvis alle bøgerne om opgaveskrivning er lånt ud på dit lokale bibliotek, behøver du ikke fortvivle.
Her på eReolen kan du finde bøger, når du skal til at skrive opgaver og projektarbejder. Måske er du heldig ligefrem at finde noget om lige netopdit emne her – men uanset om det er tilfældet eller ej, kan du under alle omstændigheder finde materiale om, hvordan du får skruet opgaven fornuftigt sammen.

Husk også at du finder megen god viden på Faktalink.  En elektronisk artikelbase med introduktion til og uddybende information om aktuelle og efterpurgte emner. Artiklerne indeholder links til videre læsning på Internettet samt henvisninger til bøger, artikler, illustrationer m.m. om et givent emne.   Log på  fra biblioteket - hjemmefra/fjernadgang

Find flere muligheder for hjælp og information til opgaven under fanen "Netmedier/fakta"

Held og lykke med både formulering og indhold!

Haderslev Bibliotek