Forny dit pas eller kørekort i Vojens og Gram

20.04.17
Fra maj 2017 vil en medarbejder fra Haderslev Borgerservice ekspedere ansøgninger vedrørende pas og kørekort på bibliotekerne i Vojens og Gram på udvalgte dage
Inden længe kan borgere fra Vojens og Gram nøjes med en tur forbi deres lokale bibliotek, når passet eller kørekortet trænger til at blive fornyet. En medarbejder fra borgerservice i Haderslev vil ekspedere ansøgninger om pas og kørekort på nedenstående tidspunkter .

Hvornår kan du få lavet pas / kørekort?

Vojens: Den 1. og 3. onsdag hver måned fra kl. 14.30 – 16.30.

Gram: Den 2. mandag hver måned fra kl. 14.30 – 16.30.

Hvilke pas / kørekort kan du ansøge om?

• Fornyelse/forlængelse af pas

• Udstedelse af midlertidigt pas

• Fornyelse af kørekort

Borgere, som benytter muligheden for at forny deres pas eller kørekort i Vojens eller Gram, skal huske at medbringe et godkendt pasfoto.

Det nye pas eller kørekort sendes med posten. Ønsker du at beholde dit gamle pas eller kørekort, mens det nye laves, skal det nye afhentes i Borgerservice på Haderslev Rådhus.

Borgerservice tager imod betalingskort, MobilePay eller kontanter. Ønsker du at betale kontant, bedes du medbringe aftalte kontanter.

Du kan stadig henvende dig personligt i Borgerservice i Haderslev for at få lavet pas eller kørekort.

Du har også mulighed for at henvende dig personligt i en anden kommunes borgerservice, der udsteder pas og kørekort.

Du kan læse mere om hvad du skal medbringe når du skal have pas eller kørekortHaderslev Kommunes hjemmeside.

Borgerservice

Gåskærgade 26