Genåbning af bibliotekerne - opdateret 23. juni

23.06.20
Det selvbetjente Bibliotek genåbner fra fredag den 26. juni og det er nu igen muligt at benytte bibliotekernes pc'ere samt at printe og kopiere.

Det vil fra den 22. juni atter være muligt at bruge bibliotekernes PC'ere og printere.  Den selvbetjente åbningstid genåbner fra fredag den 26. juni.

Du kan læse dagens aviser på bibliotekerne - det skal ske med god afstand til hinanden og man skal overholde sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

IT-caféen åbner fredag den 4. september  kl 9-12.

Sønderjyllands Retshjælp åbner fra onsdag den 10. juni

Computere til søgningen i vores materialebestand kan benyttes, hvis du f.eks. søger en bestemt titel eller lignende hos os.

Man må gerne opholde sig på biblioteket og sidde med sin egen bærbare PC, læse avisen eller studere. Man må sidde i grupper af max 50 - selvfølgelig med afstand til næste gruppe. Brug gerne borde og bænke.