Haderslev Bibliotek lukker i 2 dage når Dragen lander

06.09.17
Haderslev Bibliotek og Visit Haderslev holder lukket 2 dage - tirsdag den 19. september og onsdag den 20. september - på grund af nyindretning.

I uge 38 bliver der installeret den længe ventede Drage i stueetagen på Haderslev Bibliotek.

Det nye, store møbel kommer til at indeholde udlånsautomater, reol med materialer til afhentning, afleveringsreol, udstillingsmulighed for børnebøger og ikke mindst er der i dragens hoved indbygget en lille rutschebane til mindre børn. Dragens ankomst betyder, at biblioteket har to lukkedage -  tirsdag den 19. og onsdag den 20. september - lukningen gælder også ubemandet bibliotek og Visit Haderslev. Desuden er der lukket for "ubemandet bibliotek" mandag den 18. september kl. 17.30 og resten af dagen.

Filer
Image icon Dragen(png)