Genåbning

Haderslev Bibliotekerne er åbne igen - med coronapas

20.04.21
Vi glæder os over at bibliotekerne i Haderslev, Vojens og Gram er genåbnet fra den 21. april - nu med coronapas.

Vores åbningstider følger de normale betjente åbningstider, mod forevisning af Coronapas og gyldigt id/attest:

Haderslev Bibliotek: Mandag-torsdag kl. 10-17.30, fredag kl. 10-16, lørdag kl. 10-13

Vojens Bibliotek: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-17, fredag kl. 10-13

Gram Bibliotek: Mandag og onsdag kl. 10-17, fredag kl. 10-14

Mod forevisning af Coronapas og gyldigt id/attest er det tilladt at opholde sig på biblioteket, studere, læse aviser og tidsskrifter, lege i børnebiblioteket eller benytte publikums pc’erne.

BEMÆRK!Dokumentation for en negativ COVID-19-test  Du kan bruge en negativ test som dokumentation, hvis testen er foretaget inden for de seneste 72 timer.

Vi holder forsat god afstand, husker at spritte og følger Sundhedsmyndighedens gældende retningslinjer.

Receptionen er åben for ekspedition af Sydtrafik, billetten, betaling af gebyr og salg af gavekort.

Vi holder lukket i den selvbetjente åbningstid, da vi ikke kan håndtere fremvisning af Coronapas.

Frit Lejde:
Du kan aflevere materialer lånt under seneste coronanedlukning frem til og med fredag 7. maj. Herefter løber der som vanligt gebyrer på.

Forventet yderligere genåbning:

Borgerservice i Gram og Vojens:  Mandag 3. maj