Kvindernes kampdag - ikke kun 8. marts, men hele året

08.03.22
Smøg ærmerne op og vær med til at hylde Kvindernes Kampdag 2022!

Ligesom at du frit kan give gaver hele året, og ikke kun på fødselsdage, samt sende blomster og chokolader til dine kæreste på valentinsdag, så kan (læs: BØR) du ikke kun hylde kvinderne på kampdagen d. 8. marts - Det er heldigvis noget der kan dyrkes året rundt.

Året 2022 er samtidig et år i videnskabens navn, hvor blandt andre Niels Bohr institutet stiller skarpt på de vidundere der er sket og sker inde for videnskaben, heriblandt de stærke kvinder der har været med til at opdage den.

Oplev blandt andet online foredraget med historiker Camilla Schjerning, fortælle om nogle af de første kvindelige fotografer i slutningen af 1800-tallet. Find linket til dette og andre online foredrag på Odensebysmuseer.dk

Få inspiration til din næste læseoplevelse, fiktion som fakta, i de fysiske udstillinger i biblioteket, eller på listen herunder.

God kampdag!