Numen/For Use

Numen/For Use i StreetDome fra 23. august til 1. september.

Af antj
09.05.19
Fra 23.august til 1.september kan du opleve den internationale kunstnergruppe Numen/For Use, der bygger tre af deres gigantiske tape-installationer i Danmark - én af dem i vores egen Street Dome. Værkerne er så store, at du kan gå på oplevelse inden i dem.

Det sker under Trekantområdets Festuge, hvor Numen / For Use med helt almindeligt tape indtager StreetDome i Haderslev, Spinderihallerne i Vejle og Vejen Idrætscenter med gigantiske, organiske konstruktioner, der næsten ophæver tyngdekraften og udfordrer arkitekturens konkrete former. 

Sæt allerede X i kalenderen - Kulturhuset Bispen og Haderslev Bibliotekerne er med hele  Trekantsområdets Festuge!  Masser af koncerter, foredrag, kunst og happenings! Vi glæder os til at feste med jer.

"I Haderslev Kommune glæder vi os til igen at være en aktiv og markant del af den samlede festuge. Helt særligt glæder vi os til at StreetDome bliver base for en både inddragende, udfordrende og overraskende kunstinstallation, Numen/For Use. StreetDome er i sig selv et fyrtårn og med en så markant kunstinstallation i festugen, får publikum en ny og anderledes mulighed for at møde en fantastisk spændende kultur- og fritidsinstitution på en ny og spændende måde. Jeg håber rigtig mange vil være nysgerrige på både Numen For Use og på StreetDome og dermed lægge vejen forbi i Trekantområdets Festuge", siger chef for kultur, fritid og landdistrikter Christian Haugk

Læs mere om Trekantsområdets Festuge HER  .