Ny opdatering til biblioteket appen

Af antj
24.04.20
Ny opdatering til biblioteket appen bringer huskelister og forbedret materialevisning din smartphone

Den er klar i App Store og forventes tilgængelig i Google Play i løbet af de næste dage. Versionen indeholder ny huskeliste samt forbedret materiale- og serievisning.

Huskelisten kan du bruge allerede nu til e-bøger eller for at huske de bøger du skal låne og reserverer når vi åbner igen.

Der er også kommet en mere detaljerig materiale- og listevisning og en forbedret serievisning samt en ekstra mulighed for at logge ud via ’Indstillinger’ under ’Min side’.

Har du fundet en god bog? Sæt den på huskelisten i Biblioteket-appen, til du har tid til at læse den.

Når du har opdateret din app til den nyeste version i Google Play Store eller App Store, skal du bare trykke på hjertet ved bogen. Den kommer dermed på appens huskeliste.

Hvis du allerede har en huskeliste på hjemmesiden, kan den synkroniseres med huskelisten i Biblioteket-appen. Det gøres helt enkelt ved at logge ind på hjemmesiden én gang. Herefter vil de to huskelister synkronisere, så når du tilføjer et materiale til huskelisten i appen, vil det også ses på listen på hjemmesiden og omvendt.

Rigtig god fornøjelse med Biblioteket-appen