Nye corona restriktioner

13.11.20
Fra og med torsdag d. 29. oktober skal du have mundbind på - når du står eller bevæger dig rundt på bibliotekerne. Men så snart du sætter dig ned, så må du tage det af. Det er altså de helt samme regler som vi alle skal overholde, når vi befinder os på offentlige arealer - og som du måske også kender fra cafeer og restauranter. Husk du skal have mundbind på ved indgangen. Du kan købe mundbind til 5 kr.pr. stk. i alle 3 afdelinger i vores bemandede åbningstid.

Forsamlingsforbuddet blev sænket fra 50 til 10 personer fra den 26. oktober. Hos os betyder det, at man fortsat gerne må mødes på bibliotekerne. Men foreninger og andre private grupper kan ikke mødes hos os, hvis de er flere end 10.

Det samme gør sig i øvrigt gældende for Håndværkeriet og caféen i Kulturhuset Bispen.

Bemærk også at IT-Caféen på Bispen er lukket for resten af året pga. corona-situationen.

Forsamlingsforbuddet blev sænket fra 50 til 10 personer i mandags. Hos os betyder det, at man fortsat gerne må mødes på bibliotekerne. Men foreninger og andre private grupper kan ikke mødes hos os, hvis de er flere end 10.

Det samme gør sig gældende i øvrigt gældende for Håndværkeriet og caféen i Kulturhuset Bispen.