OrdFraNord

Af antj
23.08.19
Mød den kendte krimiforfatter Håkan Nesser når han onsdag den 18. september besøger Haderslev i forbindelse med litteraturfesten OrdFraNord.
Kom og lyt med når tidligere Bibliotekschef Per Månson samtaler med krimiforfatter Håkan Nesser om Nessers mange og meget forskellige krimihistorier, hvor fortiden altid har afgørende betydning for nutiden.

I Nessers seneste bog " De venstrehåndedes forening" mødes for første gang de skarpsindige hovedpersoner fra forfatterskabets to populære serier, de ti bind om Van Veeteren og de fem bøger med Gunnar Barbarotti. Hvorfor de lige skulle mødes, og om der kommer flere møder, kan vi måske blive klogere på?

Arrangementet finder sted  på Månen Kulturhus Bispen . Onsdag den 18. september kl. 19  . Entré 75 kr.               Køb billet her

I år får OrdFraNord besøg af islandske Jón Kalman Stefánsson, danske Kim Leine, svenske Håkan Nesser og danske Dorthe Nors samt musikeren Mette Kathrine.

”OrdFraNord. Litteraturfest i grænselandet” er støttet af Rislum Fonden.

Læse mere om OrdFraNord her