MitID

Prøv MitID på demo.borger.dk

Af sola
26.08.21
Den 24. august lancerede Digitaliseringsstyrelsen en ny version af demo.borger.dk. Læringsmiljøet demo.borger.dk er en hjemmeside, der frit kan anvendes af alle, der ønsker at øve sig i at logge ind med MitID. MitID bliver lanceret i oktober måned, og på demo.borger.dk kan du forberede dig på, hvad der venter dig med det nye, digitale ID.
 

 

 Hvad kan jeg bruge demo.borger.dk til?
Demo.borger.dk er relevant for dig, der føler dig utryg ved at bruge det nye MitID, og som måske er i tvivl om, hvordan det virker. På demo.borger.dk er det muligt at prøve at logge ind med MitID med et fiktivt bruger-id og adgangskode og undgå at anvende dine egne personlige loginoplysninger. Du kan prøve at logge på MitID med både MitID-app, kodeviser og kodeoplæser.

Demo.borger.dk kan også anvendes af undervisere og pårørende til at vise andre, hvordan MitID virker – uden at anvende egne personlige oplysninger.

Funktionerne på demo.borger.dk bliver løbende udbygget og forbedret. Ved udgangen af november 2021 tager Danmark en ny Digital Post-løsning i brug. Cirka en måned forinden vil det være muligt at prøve udvalgte funktioner fra Digital Post på demo.borger.dk.