Reservér og hent

16.01.21
Reservér på haderslevbibliotekerne.dk eller i app'en "Biblioteket". Du får besked, når dit materiale er klar til afhentning.

Hav afhentningsnummer fra beskeden klar, når du kommer til biblioteket. Skal du hente for en anden, skal du udover afhentningsnummer have cpr-nummer og pinkode med for vedkommende.

Vi er nu nødt til at bede jer om at hente inden afhentningsfristen udløber. Vi har ikke længere mulighed for at lade reserveringer stå til vi genåbner. Henter du ikke dine reserverede materialer, vil de gå videre til den næste låner i køen. Henvend dig på mail eller telefon, hvis du tidligere har fået en anden besked.

Har du ikke brug for materialet, vil vi gerne bede dig om at gå ind og slette din reservation. Det kan du gøre via hjemmesiden, eller i app'en "Biblioteket"

Der er ingen betjening i biblioteket, men kontakt os på:

Mail: haderslevbibliotekerne@haderslev.dk

Ring: 74 34 77 77 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 9-15, samt fredag kl. 9-13, hvis du har brug for hjælp.