Trekantområdets festuge 2019

22.07.19
Trekantområdets Festuge udfordrer, bevæger og underholder. Her kan du udforske mangfoldigheden i Trekantområdets kulturliv og dykke ned i musik, teater, kunst, dans, foredrag og børnekultur. Haderslev Kommune er med i Trekantområdets Festuge 24. august - 2. september 2018
Festugen er unikke oplevelser og arrangementer, der er skabt til det sted, de foregår. Vi kalder det stedsans. Trekantområdets mange smukke bygninger, pladser, naturområder og historiske sites er ramme om arrangementerne og inspirerer til nye relationer og udtryk. Det er en opdagelsesrejse, der lader os sanse kendte steder på ny.

Så kom og vær med, når Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle slipper kulturen og kreativiteten løs.

Klik på linket herunder for at se arrangementer i Haderslev i festugen