Årets bedste bøger - bogcafè med litteraturliste

29.11.18
Mandag den 26. november var der bogcafè på Haderslev Bibliotek - fremmødet var så overvældende, at der arrangeres endnu en bogcafé. Det bliver på Vojens Bibliotek den 17. januar 2019

Sidst på eftermiddagen mens mørket lagde sig udenfor, havde rigtig mange bogelskere fundet vej til bogcafè på Haderslev Bibliotek. Ja faktisk var tilstrømningen så stor, at bibliotekarerne Per og Thomas straks efter besluttede sig for at gentage succesen med endnu en bogcafè, hvor de vil præsentere de samme bøger + lidt flere. Vil du se litteraturlisten med de omtalte bøger, kan du hente den her fra siden.

Glæd dig til bogcafè i Vojens:

Årets bedste bøger 2018

Torsdag d. 17. januar kl. 14-15

Vojens Bibliotek

Bibliotekarerne Per Månson og Thomas Ry præsenterer et skarpt udvalg af årets bedste læsninger.  Læn dig tilbage og glæd dig til en hyggelig og inspirerende eftermiddag i litteraturens tegn.

NB: Bogcaféen er delvis en gentagelse af november måneds bogcafé i Haderslev, men enkelte nye titler er kommet til.