Aflysning af alle arrangementer er forlænget til og med 31. oktober

29.09.20
På grund af øget smittetryk i Danmark er alle Bispens/bibliotekernes egne arrangementer aflyst til og med den 31. oktober 2020.

Hvis du har købt billet til et aflyst arrangement, refunderes billetprisen automatisk. Er billetten købt kontant, bedes du henvende dig på et af bibliotekerne - i Haderslev, Vojens eller Gram - for at få pengene retur. Medbring din billet.

I hele landet aflyses arrangementer lige nu for at undgå, at smittetrykket stiger. I Haderslev Kommune har man valgt at aflyse kommunens, og herunder Kulturhuset Bispens, egne arrangementer på Kulturhuset Bispen frem til 18. oktober.

Det er alene Kulturhuset Bispen og Haderslev Kommunes arrangementer, der er aflyst, så skal man til et arrangement med en forening eller lignende, skal man kontakte arrangøren, hvis man vil vide, om det bliver gennemført.