Arrangementsprogram for foråret 2019 er netop udkommet

03.01.19
Haderslev Bibliotekernes arrangementsprogram for perioden januar-juni 2019 er netop kommet på gaden og kan afhentes på Bispen samt bibliotekerne i Vojens og Gram. Denne gang medtager arrangementsprogrammet også en række arrangementer fra Bispens øvrige aktører.

Hent dit eget eksemplar af programmet, der som sædvanligt er et overflødighedshorn med tilbud på oplevelser for alle bibliotekets og Bispens brugergrupper - børn, unge og voksne.

Lad dig inspirere og pluk de arrangementer der tiltaler dig mest. En del arrangementer kræver billet eller tilmelding - det sker fra bibliotekets hjemmeside eller for Bispearrangementernes vedkommende på billetten.dk. Tilmelding til værkstedsarrangementer sker direkte i værkstederne.