benjamin kobbel

Benjamin Koppel vinder Læsernes Bogpris 2023 for Annas sang

Af sola
28.04.23
​​​​​​​Tre ugers afstemning er slut blandt landets læsere. Ti danske udgivelser fra 2022 var nomineret og med overbevisende stemmetal er Benjamin Koppel og 'Annas sang' kåret som den 20. vinder af Læsernes Bogpris 2023.

Benjamin Koppel er netop blevet hyldet ved en prisceremoni på det Bibliotekspolitiske Topmøde i Odense, som Danmarks Biblioteksforening var vært for. Med æren følger også 50.000 kroner.

Læs mere om bogen på Litteratursiden.

Om forfatteren
Benjamin Koppel (1974) er saxofonist, komponist og forfatter. Ved siden af musikkarrieren har Koppel altid skrevet fortællinger, især noveller. I 2011 udgav han sammen med coach Casper Rongsted bogen 'Ud af musikken - Sådan forklarer man musik for en kat', hvor han delte ud af sine erfaringer med at lære, præstere og kreere i musikkens verden.

Benjamin Koppel har desuden bearbejdet Annas sang i musisk form i samarbejde med Cæcilie Norby under sangcyklussen 'Anna’s Dollhouse'.

Stort tillykke til Benjamin Koppel fra Danmarks Biblioteksforening og de danske folkebiblioteker og samarbejdspartnerne fra Litteratursiden og Ordkraft.

Kom til bogkoncert

Den 21. september 2023 har du muligheden for at komme til bogkoncert på Månen på Bispen med netop den nyslåede vinder af Læsernes Bogpris.
Benjamin Koppel er både forfatter og jazzmusiker og besøger ”OrdFraNord i grænselandet” sammen med pianisten Katrine Gislinge.

Benjamin Koppel tog læserne med storm med sin første roman ”Annas sang” i 2022. Romanen handler om den musikalske familie, Koppelman og bygger på Benjamins grandtante Hannahs næsten 100-årige liv.
Læs mere om eventet på hjemmesiden og køb billet