Digital Artikelservice

Af antj
28.08.15
Står du lige og mangler mønsteret til et hundedækken, noget om beskæring af æbletræer eller opskriften på den fantastiske dessert du lavede for 10 år siden? Nu kan du bestille artikler fra magasiner og tidsskrifter til levering direkte i din egen mailbox.

Hvordan bruger du Digital Artikelservice?

• Det er gratis at bestille artikler via Kopiservice.
  • Du skal være låner på Haderslev Bibliotekerne.
  • Artiklerne søges frem i Bibliotek.dk
  • Du skal have en profil på Bibliotek.dk og være logget ind.
  • Når du har fundet en ønsket artikel vælger du blot "Kopiservice" i bestillingsfeltet.
  • Artiklen leveres til din mail-adresse.
  • Digital Artikelservice indeholder så forskellige titler som : Ugeskrift for Læger, Dansk Pædagogisk Tidsskrift, Politica, Socialrådgiveren,Samvirke, Økonomi &Politik og Alt For Damerne.

Den digitale artikelservice er et resultat af et samarbejde mellem Statsbiblioteket og Copydan. Haderslev Bibliotekerne har købt adgang, så du kan bestille artiklerne via Kopiservice på Bibliotek.dk. Du modtager en elektronisk kopi af artiklen direkte på mail, ofte indenfor et par timer.