Infomedia

InfoMedia

Af antj
01.10.19
Direkte adgang til Danmarks største mediearkiv - her på dit bibliotek

Danmarks største artikeldatabase med fuldtekst adgang til danske artikler fra landsdækkende dagblade som fx Berlingske Tidende, Politiken, Weekendavisen, Jyllandsposten og Information. M.h.t. Børsen er der kun adgang til det korte oversigtsformat.

Hvis du sidder på Gram, Vojens eller Haderslev bibliotek:

klik ind  www.haderslevbibliotekerne.dk  herfra videre til  Netmedier. Vælg  ”Aviser, magasiner og artikler". Klik på Infomedia  ” Se online” .
Vælg "autologin" for at få adgang til Infomediasøgning med mulighed for at  læse artikler i enten fuldtekst eller som originalartikel med fotos.

Du har begrænset adgang (hjemmefra) når du søger på Haderslev Bibliotekernes hjemmeside.

• Login på www.haderslevbibliotekerne.dk med cprnr./lånernr. og pinkode
  • Søg dit emne i søgefeltet og afgræns din søgning til artikler ud for "SØG"
  • Klik på den enkelte artikel og derefter på ”Læs Artikel"

Skal du på weekend i  Rom - skriver du blot " weekend rom " i søgefeltet. Du får lille håndfuld avisartikler ,der giver tips til, hvordan du udnytter din weekend bedst muligt.

Vil du læse og vide mere om vindmøller - skriver du vindmøller i søgefeltet og du får nu et udvalg af både avis - og tidsskriftsartikler. Vælg avisartikler i venstre side og læs artiklerne online.