Mediestream

Mediestream. Få (igen) adgang til 6 mio. avissider.

Af antj
05.01.21
Nu har du chancen for at finde dine forældres bryllupsannonce eller få afkræftet den ’gode’ historie om snestormen i februar 1988, som din onkel plejer at fortælle til alle familiefesterne.

I  tæt samarbejde med Copydan Tekst & Node, Dansk Journalistforbund - Medier & kommunikation, Danske Medier og Kulturministeriet åbner Mediastream igen for online adgang hjemmefra til 67 digitaliserede aviser udgivet i perioden 1921-2002. Det drejer sig om bl.a. Aktuelt, Land og Folk, Nationaltidende, Aalborg Amtstidende, Fyns Venstreblad og mange andre. I alt mere end seks millioner avissider.

Det betyder at alle danske borgere frit kan tilgå de mange avissider i Mediestream Folkebibliotek fra mediestream.dk fra og med 4. januar 2021 og så længe den nuværende nedlukning varer. Aftalen modsvarer den som blev truffet for perioden april-juni 2020.

Se oversigt over de ejerløse aviser - https://www.kb.dk/ejerloseaviser

Læs mere om Mediestream