Nu kan du igen læse aviser fra hele verden..

Af antj
22.06.17
Pressreader giver online adgang til magasiner og aviser fra hele verden, ca. 4700 aviser fra 100 forskellige lande på 60 sprog. Det er her du finder de store magasiner som "Newsweek", "The Guardian" og "Daily News". Du får også adgang til en stribe magasiner indenfor alle emner. Af danske aviser finder du Børsen og tidsskriftet Opera.

Log på fra biblioteket - hjemmefra/fjernadgang 

Du kan finde og åbne dagens avis/magasin i pdf, og det oprindelige udseende og alle detaljer er bevaret. Der er op til 90 dages arkiv og det er muligt at søge aviser efter land eller titel.

Når du søger på emne, søger du i den enkelte eller i alle aviser. Udvalgte aviser kan oversættes og printes i en mere brugervenlig udgave med "Smart navigation", der også giver mulighed for oplæsning af tekst og RSS. I Pressreader finder du ikke kun aviser men også magasiner indenfor emner som f.eks. økonomi og sport.

 

Via app'en "Pressreader" kan du downloade aviser til tablet eller smartphone, når du er online og læse dem når du er offline.

Læs flere danske aviser, når du er i udlandet

Logger du på Pressreader, når du befinder dig i udlandet, har du adgang til  danske aviser.  Det gælder bl.a. Berlingske, Jyllands-Posten, Weekend-Avisen med flere. Så der er ingen undskyldning for ikke at være opdateret på danske nyheder, selv når du befinder dig langvejs hjemmefra! 

Forbedret app-adgang hjemmefra

Den nye aftale betyder også, at du nu hjemmefra har mulighed for at downloade et ubegrænset antal aviser til din tablet eller telefon . Når du logger ind via bibliotekets Pressreader adgang  og samtidig har oprettet en bruger på Pressreader, får du tildelt en 72 timers adgang til at kunne downloade alle de aviser, du har lyst til - til hvilken enhed du ønsker. Når de 24 timer er gået, logger du simpelthen bare på igen, og  får du adgang. 

Du kan læse en mere udførlig guide her - guiden findes også på engelsk

EKurser.nu har også en vejledning med video.