eReolen lancerer ny app til iOS

eReolen lancerer spritny app til iOS, der nu ligger klar i App Store. Med eReolen har du adgang til folkebibliotekernes e-bøger og lydbøger. Foruden et lækkert nyt design indeholder den nye app en masse forbedringer – bl.a. mere formidling og inspiration, forbedret søgning og mulighed for hurtigt at fortsætte læsning og lytning via play-knappen i bundmenuen, så man undgår unødige klik for at komme i gang med sin bog.

I den nye app kan du desuden finde både engelske titler fra eReolen Global og podcasts.

I første omgang lanceres app’en med samme reader og player som den gamle app, men disse vil blive udskiftet med forbedrede versioner inden længe. App’en til Android er under udvikling og følger senere på året.

Det nye indhold, som kommer med den nye app; engelske titler fra eReolen Global og podcasts, kan naturligvis også findes på eReolens hjemmeside. På hjemmesiden vil det desuden være muligt at browse i engelske titler og podcasts på dedikerede inspirationssider med artikler, karruseller mm.

Skulle du opleve fejl eller mangler ved den nye app, håber eReolen, du vil give deres support besked, så de kan få rettet fejlen hurtigst muligt. Du kan desuden få svar på spørgsmål om den nye app i deres FAQ på hjemmesiden.

Den nye app til iOS kan hentes allerede nu, men den gamle vil også være at finde i App Store resten af året under navnet "eReolen gammel".

Vi håber, I bliver glade for eReolens nye app!

God fornøjelse.

Med eReolen i lommen har du altid adgang til tusindvis af titler.

eReolen er bibliotekernes e-bøger og lydbøger på nettet, som du kan læse/lytte til på din tablet, smartphone eller PC og Mac – lige når det passer dig. 

 

ny ereolen app
Af antj
04.11.18