Biblioteksapp

Ny app til dit bibliotek

Af antj
13.06.18
Den nye app til biblioteket har et flot og brugervenligt design. Download den i dag Nemt og bekvemt, alt samlet ét sted.

Med den nye app har du altid dit bibliotek lige ved hånden. App'en har et moderne og indbydende design, og den er nem at bruge. Med app'en bliver det nemt for dig at forny og tjekke dine reserveringer og den er spækket med inspiration, som med stor garanti giver dig lyst til at klikke dig videre.

App’en giver dig adgang til at:

• søge og bestille f.eks. bøger, e-bøger, musik, film eller spil
  • læse avisartikler online
  • få overblik over dine reserveringer og lån
  • forny låneperioden for dine lånte materialer, hvis det er muligt
  • blive inspireret til bibliotekets arrangementer, koncerter, eller kurser
  • læse nyheder og anbefalinger fra biblioteket
  • se bibliotekernes åbningstider og adresser

Sådan gør du:

• Hent "Biblioteket" app’en i Google Play eller i App store

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye app

• App’en er helt gratis for dig. Når du har hentet app’en, vælger du blot kommune og logger ind med bibliotekslogin – så er du i gang.
  • Vælg om du vil have push-notifikationer i app'en - med eller uden lyd. Du kan ændre dine notifikationer, profiloplysninger i "tandhjulet",som vises når man trykker på de 3 vandrette streger foroven i højre side ved ios og venstre side ved Android.

Bibliotekets fysiske og digitale materialer samlet i app'en:

Finder du ikke den bog du søger i fysisk form, kan det være den findes som e-bog eller lydbog i Ereolen. Søger du en film, kan du måske streame den direkte i Filmstriben. Måske der ligger en anmeldelse af bogen på Litteratursiden? App’en leder dig nemt videre med et enkelt klik.

Begrænsninger:

• Det er endnu ikke muligt at betale i app'en
  • Android version viser ikke mellemværender
  • Huskelister vises ikke
  • Ikke alle bogforsider kan vises